ccQuebec2.cat

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home caixa o faixa - eleccions del 20/11/2011

caixa o faixa - eleccions del 20-N

CAIXA o FAIXA - Catalunya i les eleccions a les Corts espanyoles del 20-N

El Casal català del Quebec convida els catalans i tots els catalanòfils interessats per la política catalana al seguiment de la jornada electoral de les eleccions espanyoles del 20 de novembre de 2011, des dels primers resultats (sondejos a peu d'urna) i escrutini a través del senyal en directe de l'especial de la nit electoral de Televisió de Catalunya.

De 15h a 16h tindrà lloc una taula rodona en francès amb un repàs de la campanya electoral, l'encaix Catalunya-Espanya i els interessos catalans d'aquests comicis. De 16h a 18h farem el seguiment de l'escrutini en directe, a partir del senyal de TV3.

Us recomanem que us hi inscriviu prèviament a partir d'aquest formulari.

www.ccquebec.cat/eleccions2011

ON TINDRAN LLOC LA TROBADA

A la Université du Québec à Montréal (UQÀM), local A-3316, 1255 rue Saint-Denis, entre Sainte-Catherine i Réné-Lévesque. Entrant pel número 1255 del carrer Saint Denis, trobareu, a mà dreta, l'entrada al pavelló Hubert Aquin. Agafeu l'ascensor fins a la tercera planta i just a mà esquerra ja trobareu el local.

 

QUINA SERÀ LA LLENGUA VEHICULAR D'AQUESTES TROBADES?

Amb l'objectiu d'explicar també al públic catalanòfil quina es la situació catalana, el francès serà la llengua preferent de la taula rodona, mentre la llengua catalana serà la del senyal de televisió a partir del qual es farà el seguiment de la nit electoral.

 

QUI ORGANITZA AQUESTES JORNADES? Aquestes dues activitats són una iniciativa del Casal català del Quebec amb la col·laboració de la Chaire en études québécoises et canadiennes de l'UQÀM i la Médiathèque en études catalanes de l'UdeM.