Roger Mas en concert

Poeta entre músics i músic entre poetes, Roger Mas és un dels cantautors contemporanis més representatius del panorama musical català. Amb més de 20 anys de carrera, Roger Mas tocarà per primera vegada al Quebec per retre homenatge al gran escultor i ceramista catalanoquebequès Jordi Bonet, l’any en el qual es commemora el 40è aniversari de la seva mort.

L’autor presentarà un recorregut musical amb el qual es posarà de manifest la vida de l’artista i les influències culturals catalanes: l’art romànic, el modernisme de Gaudí, la guerra civil i el llarg exili que se’n derivà.

A banda de la cançó Jordi, que forma part del seu darrer àlbum, Roger Mas ha adaptat el poema Soleiada, del gran poeta català Joan Maragall, que narra la concepció i naixement de « l’Homme-Soleil ».

Roger Mas ha publicat nou àlbums i ha estat premiat amb una vintena de premis musicals. L’any 2018 va publicar el seu últim treball: Parnàs.

Aquest artista polivalent, crooner, rapsoda, trobador i que anomenen també « bluesman rutilant » o « artista tel·lúric » oferirà dos concerts a la sala Claude Léveillée de la Place des Arts, al famós Quartier des spectacles de Montréal, el dimarts 10 i dimecres 11 de setembre.

El concert del dia 10 s’orientarà més cap a la figura de Jordi Bonet, mentre que el concert del dia 11 servirà per commemorar la Diada nacional de Catalunya al Quebec.

Tercer concert davant el mural de Jordi Bonet al Grand Théâtre de la ciutat de Quebec

El diumenge 15 de setembre, Roger Mas oferirà el darrer dels seus concerts i ho farà en una sessió matinal davant el cèlebre mural del Grand Théâtre de la ciutat de Québec.