Per Sant Jordi : llibres en català!

Compra mancomunada de llibres

Si sou socis del Casal català del Quebec, aprofiteu la campanya de compra mancomunada de llibres en català. Podreu passar a recollir la vostra comanda el diumenge 23 d’abril al Théâtre du Rideau Vert.

Descompte per als llibres electrònics

El Casal català del Quebec ha arribat a un acord de col·laboració amb la llibreria La Impossible de Barcelona, gràcies al qual, a través del web www.llibres.cat podreu :

· trobar una àmplia selecció de llibres electrònics (en aquesta vitrina on hem seleccionat les obres d’autor·e·s catalan·e·s i en català);

· gaudir d’un descompte del 10 % a partir d’un cupó de promoció exclusiu per als membres del Casal català del Quebec, vàlid entre el 20 i 25 d’abril (si no l’heu rebut, podeu demanar-lo a partir d’aquesta adreça de correu electrònic).

Us convidem a consultar aquesta informació. Si teniu dificultats o dubtes a l’hora de comprar, descarregar o consultar els vostres llibres electrònics, ens podeu escriure a aquesta adreça de correu electrònic.

Què és un llibre electrònic?

Què és un lector digital?

Com em descarrego un e-book?

Aldiko per a iOs

Aldiko per a Android

A llibres.cat també hi trobareu els llibres de Roc Casagran, de qui els llibres següents que podeu rebre dedicats per l’autor.

Laisser un commentaire

Votre adresse courriel ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *