Mainada a Mont-real

Activitats per a infants

baner mainada 02

Al Casal català del Quebec hi ha més de 60 infants entre 0 i 14 anys. Des de l'any 2022, aquests infants reben les revistes Piu-Piu, El Tatano i Cavall Fort, gràcies a la campanya de micromecenatge anual. A la Castanyada, Tió i Sant Jordi, la mainada es reuneixen i fan tallers, juguen i treballen aspectes de la llengua catalana.

Aquest 2023 prepararem trobades regulars on una o dues famílies s'encarregaran de preparar el ventall d'activitats per al conjunt dels infants: tallers, manualitats, lectura de contes, exercicis castellers de motricitat, etc. Si voleu més informació o voleu que us incloguem a la llista de difusió de les famílies del Casal català del Quebec, escriviu un correu a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Si us feu socis del Casal, la inscripció dels vostres fills és gratuïta. Per fer-ho, aneu a l'adreça www.ccquebec.cat/devenirmembre i us donarem accés al grup privat de Facebook : Mainada a Mont-real.

Us recomanem el web Patufets al món, una "plataforma que aglutina recursos per a l’aprenentatge del català i per transmetre la cultura i tradicions catalanes a nens i nenes que no viuen a Catalunya o en alguna altra regió dels Països Catalans."

Finalment, us recordem que a la Médiathèque en études catalanes de la Université de Montréal hi ha desenes i desenes de contes i material per a infants i adolescents que, com a socis del Casal català del Quebec, podeu agafar en préstec gratuïtament. Per a més informació, escriviu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.