Mainada a Mont-real

Activitats per a infants

baner mainada 02

Al Casal català del Quebec hi ha més de 60 infants entre 0 i 14 anys. Des de l'any 2022, aquests infants reben les revistes Piu-Piu, El Tatano i Cavall Fort, gràcies a la campanya de micromecenatge anual. A la Castanyada, Tió i Sant Jordi, la mainada es reuneixen i fan tallers, juguen i treballen aspectes de la llengua catalana.

Aquest 2023 prepararem trobades regulars on una o dues famílies s'encarregaran de preparar el ventall d'activitats per al conjunt dels infants: tallers, manualitats, lectura de contes, exercicis castellers de motricitat, etc. Si voleu més informació o voleu que us incloguem a la llista de difusió de les famílies del Casal català del Quebec, escriviu un correu a l'adreça Cette adresse courriel est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.

Si us feu socis del Casal, la inscripció dels vostres fills és gratuïta. Per fer-ho, aneu a l'adreça www.ccquebec.cat/devenirmembre i us donarem accés al grup privat de Facebook : Mainada a Mont-real.

Us recomanem el web Patufets al món, una "plataforma que aglutina recursos per a l’aprenentatge del català i per transmetre la cultura i tradicions catalanes a nens i nenes que no viuen a Catalunya o en alguna altra regió dels Països Catalans."

Finalment, us recordem que a la Médiathèque en études catalanes de la Université de Montréal hi ha desenes i desenes de contes i material per a infants i adolescents que, com a socis del Casal català del Quebec, podeu agafar en préstec gratuïtament. Per a més informació, escriviu a Cette adresse courriel est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.