30 $ anuals (infants gratis)

Què cal per fer-se'n soci·a?

Tant si sou catalan·e·s com catalanòfil·e·s, podeu fer-vos soci·e·s del Casal català del Quebec, l'entitat sense ànim de lucre amb més de 60 anys d'història.

Tothom gaudeix dels mateixos drets i avantatges al Casal: descomptes durant les nostres activitats de pagament, activitats familiars exclusives, accés a l'oli d'oliva verge extra en format exclusiu (campanya de micromecenatge), accés a beques i als serveis que ofereix el Govern de Catalunya als membres de les comunitats catalanes de l'exterior, accés gratuït al catàleg www.gedeon.cat de la Mediateca d'Estudis Catalans de la Universitat de Mont-real, dret a vot durant l'Assemblea general anual, informació regular i prioritat de registre a totes les nostres activitats.

1) Ompliu aquest FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

La inscripció dels infants entre 0 i 17 anys està inclòs amb la tarifa dels adults. Si voleu inscriure els vostres infants, indiqueu-nos-en el nom, cognom i data de naixement a la section "Remarques" del formulari d'inscripció. Assegureu-vos de llegir el missatge següent a la pantalla com a prova de l'enviament del formulari: 

Demande envoyée, merci d'ajouter Cette adresse courriel est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. à votre carnet d'adresse afin d'être sur de recevoir nos prochains mails

2) Pagueu la quota anual de 30 $ a partir d'una de les opcions següents:

 • transferència Interac a l'adreça de correu Cette adresse courriel est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. (cotisation com a contrasenya) 
 • targeta de crèdit a partir de la nostra botiga SQUARE a www.ccquebec.cat/square
 • un xec a nom del Cercle culturel catalan (enviat a l'adreça 5122, Côte-des-Neiges - CP 49614  Montréal QC H3T 1X8)

Oferta d'activitats i serveis als membres:

 • Inscripció gratuïta o tarifa preferencial per a les nostres activitats (www.agenda.cat),
 • Possibilitat de participar a l'assaig setmanal de « castells » - www.castellersdemontreal.info,
 • Curs de llengua catalana (nivells B2 i C1) i accés a les beques en estudis catalans,
 • Compra cooperativa de llibres en català (Sant Jordi) o descompte exclusiu de llibres digitals a www.llibres.cat,
 • Activitats familiars i abonament a les revistes Piu-Piu (0-4 ans), Tatano (5-8 ans) et Cavall Fort (9-14 ans) per als 60 infants del Casal,
 • Oli d’oliva DOP Siurana extra verge 100 % arbequina mitjançant la campanya de micromecenatge - www.ccquebec.cat/oli,
 • Accés gratuït al catàleg www.gedeon.cat de la Médiathèque en études catalanes de la Université de Montréal,
 • Accés a les activitats exclusives als membres: tallers de cuina catalana, trobades de jocs de taula, sortides boletaires, etc.