35 $ anuals (infants gratis)

Què cal per fer-se'n soci·a?

Tant si sou catalan·e·s com catalanòfil·e·s, podeu fer-vos soci·e·s del Casal català del Quebec, l'entitat sense ànim de lucre amb més de 60 anys d'història.

Tothom gaudeix dels mateixos drets i avantatges al Casal: descomptes durant les nostres activitats de pagament, activitats familiars exclusives, accés a l'oli d'oliva verge extra DO Siurana en format exclusiu (campanya de micromecenatge), accés a beques i als serveis que ofereix el Govern de Catalunya als membres de les comunitats catalanes de l'exterior, accés gratuït a la col·lecció de llibres en català de la Médiathèque en études catalanes de la Universitat de Mont-real, dret a vot durant l'Assemblea general anual, informació regular i prioritat de registre a totes les nostres activitats.

1) Ompliu aquest FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

La inscripció dels infants entre 0 i 17 anys està inclòs amb la tarifa dels adults. Si voleu inscriure els vostres infants, indiqueu-nos-en el nom, cognom i data de naixement a la secció "Remarques" del formulari d'inscripció. Assegureu-vos de llegir el missatge següent a la pantalla com a prova de l'enviament del formulari:

Demande envoyée, merci d'ajouter Cette adresse courriel est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. à votre carnet d'adresse afin d'être sur de recevoir nos prochains mails

2) Pagueu la quota anual de 35 $ a partir d'una de les opcions següents:

 • transferència Interac a l'adreça de correu Cette adresse courriel est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. (cotisation com a contrasenya) 
 • targeta de crèdit a partir de www.ccquebec.cat/square
 • un xec a nom del Cercle culturel catalan (enviat a l'adreça 5122, Côte-des-Neiges - CP 49614  Montréal QC H3T 1X8)

Oferta d'activitats i serveis als membres:

 • Inscripció gratuïta o tarifa preferent per a les nostres activitats (www.agenda.cat),
 • Possibilitat de participar en l'assaig setmanal dels Castellers de Montreal www.castellersdemontreal.info,
 • Curs de llengua catalana (nivells B2 i C1) i accés a les beques en estudis catalans,
 • Compra cooperativa de llibres en català (Sant Jordi) o descompte exclusiu de llibres digitals a www.llibres.cat,
 • Activitats familiars i abonament a les revistes Piu-Piu (0-4 anys), Tatano (5-8 anys) i Cavall Fort (9-14 anys) per als 60 infants del Casal,
 • Oli d’oliva DOP Siurana extra verge 100 % arbequina mitjançant la campanya de micromecenatge - www.ccquebec.cat/oli,
 • Accés gratuït al catàleg www.gedeon.cat de la Médiathèque en études catalanes de la Université de Montréal,
 • Accés a les activitats exclusives als membres: tallers de cuina catalana, trobades de jocs de taula, sortides boletaires, etc.